Prezentariáda na Mládí

V úterý 27. dubna proběhla na naší škole a v pokojích, či jiných místnostech žáků docela netradiční soutěž v prezentování se pod názvem PREZENTARIÁDA. Akce pod vedením vyučujících českého jazyka se zúčastnili žáci 2. stupně. Jak soutěž probíhala? Každý žák si připravil prezentaci na téma, které ho oslovilo a zaujalo a se kterým chtěl  vystoupit před ostatními. Všichni si svůj výstup pečlivě připravovali a v online hodinách českého jazyka  si prezentování vyzkoušeli nanečisto.

Jakmile  nastala 13. hodina, soutěžící už byli připraveni. Nejprve k nim z monitoru promluvila hlavní organizátorka soutěže p. učitelka Mgr. Denisa Harenzová. Poté i ostatní členové poroty a mohlo se začít. I přestože se tato zajímavá akce lahodící našim zrakovým a sluchovým smyslům musela uskutečnit online, nic to neubralo na atmosféře. Soutěžící se navzájem podporovali, reagovali a počáteční nervozita rázem vymizela. Všem žákům i žákyním patří obrovské díky za to, s jakou  pílí  a  odvahou do toho šli. Už nyní jsou všichni vítězi.

Porota složená ze čtyř členů vybrala čtyři absolutní vítěze:

  1. Eliška Krčmářová 6. B,  ZOO Ostrava, Jakub Valový  9. A, Včelařství
  2. Natálie Lišáková 7. B,    Medvěd ušatý
  3. Vojtěch Vítek 9. B,    Skateboarding

A zvláštní cenu obdržely Magdaléna Adamusová z 8. A a Aneta Veselská z 6. A za zpracování těžce obtížného tématu a vyzrálého projevu při prezentaci.

Všem gratulujeme. 

                                                                                                                Mgr. Renáta Bruštíková

ZŠ Mládí Orlová


Datum zveřejnění/aktualizace: 3.5.2021

Zpět na výpis