MŠ K. Dvořáčka 1228 - Vánoční čas

I přes probíhající pandemii plyne i v naší mateřské škole čas jako voda. Opět zde máme krásný adventní čas. Blížící se Vánoce naplňují dětské duše nadějí a ať jsou jejich přání Ježíškovi nákladná nebo skromná, za letošní „zvláštní“ rok si alespoň jeden krásný dárek zaslouží každé z dětí.

Ačkoli se nejen naše děti museli v MŠ vzdát řady oblíbených aktivit (divadelních a filmových představení, exkurzí, plavání, bruslení, společných besídek či mikulášského reje), aby bylo jejich zdraví, ale i zdraví nás všech, chráněno v co největší možné míře, dokázali jsme si čas zpříjemnit i tak. Vánočně zdobíme naši školku, učíme se a zpíváme si koledy, prostorem nádherně voní perníčky, jenž se pečou, povídáme si o vánočních zvycích, vyrábíme a tvoříme s vánoční tématikou… Prostě se všichni na Ježíška moc těšíme.

A protože jsme letos - kvůli covidové době a naší snaze zamezit co nejvíce kontaktu s cizími lidmi v MŠ - nezajistili služby profesionálního fotografa, díky zapůjčenému fotografickému plátnu, za které tímto velmi děkujeme, vzniklo i tak pár krásných snímků, které – a nejen ty - Vám nyní v galerii nabízíme ke zhlédnutí.

Věříme, že se nám podařilo letošní rok zvládnout, jak nejlépe jsme uměly a budeme si držet pěsti – stejně jako Vám všem - aby ten nový rok 2021 byl plný zdraví, veselí, rodinné sounáležitosti, přátelství a pokory.

Za článek: L. Kolářová

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 17.12.2020

Zpět na výpis