MAP II - ORP Orlová - Barevné prázdniny

Příměstský tábor - Barevné prázdniny VIII. (13. - 17.7.2020)

Letošní příměstský tábor, který́ nese ná́zev „Barevné́ prá́zdniny“  probě̌hl v tý́dnu od 13. do 17. 7. 2020 a dě̌ti se těšili nejen z bohaté́ho programu, plné́ho př̌ekvapení́ a odměn, ale zejména z nezapomenutelných zážitků. Tábor je spolufinancován z projektu MAP II - ORP Orlová, CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009482.

Pondělí proběhlo v duchu seznamování, a to v rámci nejrůznějších společenských her. Děti se také rozdělily do jednotlivých týmů: „Borců“ a „Plameňáků̊“, vytvořili si svoje týmové pokřiky a vlajky. Vyrazili jsme rovněž̌ na okolní dětská hřiště a celý den jsme pak zakončili zmrzlinou.

Úterní́ dopoledne jsme trávili na místním krytém bazénu a odpoledne se pak neslo v duchu sportovních týmových aktivit.

Ve středu jsme vyrazili do Zoo Ostrava a po návratu zpět do DDM na děti čekalo Planetárium.

Ve čtvrtek nám na rozdíl od předchozích dnů počasí́ tolik nepřálo. Zábavu nám to ale nijak nenarušilo, když jsme vyrazili do Landek Parku v Ostravě. Po náročném dni si děti odpočinuly u promítané pohádky „Croodsovi“.

Poslední den jsme vyrazili opět na vý́let, a to do malého světa techniky U6 v Ostravě, kde si děti mohly vše nejen prohlédnout, ale i osahat a vyzkoušet. Odpoledne nás pak mile překvapil program České televize, který se nesl v duchu fyzikálních a chemických pokusů, z něhož byly děti nadšené. Na závěr celého dne jsme oslavili 7. narozeniny jedné  z našich svěřenkyň a děti si pochutnaly na výborném dortu. Na děti rovněž čekalo překvapení překvapení – odměna a zejména památka na tento tábor, a to batůžek s překvapením uvnitř.

Věříme, ž̌e jste si spolu s námi tento ročník příměstského tábora užilii a budeme se na vás těšit zase příště.

Dagmar Šurečková, hlavní vedoucí PT


Datum zveřejnění/aktualizace: 22.7.2020

Zpět na výpis