ZŠ Mládí 726 - Malý školní ples 2020

Malý školní ples 2020

Rok se s rokem sešel a je tu opět plesová sezóna, i u nás na ZŠ Mládí nejsme pozadu, máme totiž za sebou Malý školní ples. Jak je již několik let zvykem, koná se v den pololetního vysvědčení, tentokrát připadl na čtvrtek  30. 1. 2020.

Osmáci, deváťáci, naši absolventi 2018/19  byli celý leden v pozoru. Týdny příprav, nakupování, půjčování si všeho možného, přemýšlení, co na sebe …., často se slovy: „Paní učitelko, já neeejdu, nemám šaty, boty, košili, kravatu, trapaaas….“ .  A den D byl najednou tady. 

V 16 hod se otevřely brány naší školní jídelny a dovolte mi to říct naplno, mně osobně a nejen mně, „spadla čelist“. 

Proč? 

Děvčata a chlapci, byli jste letos jako ze žurnálu, prostě dokonalí, téměř do detailu elegantně sladění a tím myslím opravdu všechny, dali jste si na svém vzhledu záležet a to se fakt cení. Proto také volba Královny a Krále plesu nebyla letos  vůbec jednoduchou a jednoznačnou záležitostí. 

A co víc, bylo vás letos opravdu hodně.  Velmi mě těší Váš zájem, i když někteří jste s účastí váhali a měli tak málem na mále, protože kapacita míst byla omezená. Takže pro příště, neváhejte tolik, lidičky, stojí to za to!!!

Další pro vás významné plus, které musí okamžitě ven. Vy jste se letos uměli naplno bavit, do puntíku všichni. Tanec, pánská volenka, ploužáky, focení ve fotokoutku, tombola…. Nikdo vás nemusel k ničemu přemlouvat, šlo to samo, byli jste fakt bezvadná parta, která si to užila a byla spontánní. A měli jste taky apetit, občerstvení mizelo nebývalou rychlostí.

Za mě, ostatní učitelé, asistentky pedagoga, vedení školy a SRPŠ, holky ze školní samosprávy, kteří se nemalou měrou podíleli na přípravě této akce, je to další pozitivní motivace  k tomu, že to snad děláme dobře, spojuje nás to a má to smysl.  Děkujeme!!! Byli jste prostě fajn, pohodoví, úžasní a to se taky cení.

Atmosféru si v naší škole přece děláme my sami a já si myslím, že nám to klape. Už teď se na vás těším na příštím Malém školním plese roku 2021.

PS: Chystáme novinky, dáme dopředu vědět! Páá

 

p.uč. V. Čermáková a kolektiv

ZŠ Mládí Orlová










Datum zveřejnění/aktualizace: 5.2.2020

Zpět na výpis