ZŠ Ke Studánce 1050 - STUDÁNKA má talent, 2. ročník

Dne 3.3. se na naší škole uskutečnilo již 2. kolo soutěže Studánka hledá talent. Do soutěže se letos přihlásilo velké množství šikovných a nadaných žáků, z nichž porota, složená ze tří učitelů, vybrala 12 nejtalentovanějších, kteří postoupili do finále. Akce se dle ohlasu žáků vydařila a odborné porotě se po dlouhé poradě podařilo vybrat finálovou trojici, která si odnesla kromě zážitku také věcnou odměnu. 

Na 3. místě se umístila Klotová Adéla z 2. A (tanec) , na 2. místě pak Aneta Gebková z 8.A (klavír) a Nela Jiříčková ze 4.B (tanec) a první místo získala Petra Janošková ze 4.B (zpěv). 

Ve speciální kategorii skupin se na prvním místě umístila taneční dvojice ve složení Markéta Huráčová a Anna Kondělková (obě 4.B). 

Všem zúčastněným velmi děkuji za odvahu a nasazení při jejich výkonech. 

Dále bych ráda poděkovala hlavním organizátorům akce, kteří ve svém volném čase ochotně vše připravili. Jmenovitě: Daniel Orel, Natália Kohútová, Karina Michalíková, Jiřina Pietraszová, Leona Erhardtová, Kuba Kubánek, Roman Ligocki, Filip Truhlář, Petr Fojtík a v neposlední řadě také pomocníkům z řad učitelů, kteří vytvořili odbornou porotu: Mgr. Tobolová V., Mgr. Kaleta R., Mgr. Šostková M., Mgr. Václavíková R., Mgr. Ociepková M., Mgr. Otisková V.

Mgr. Veronika Otisková

 

http://kestudance.rajce.idnes.cz/Studanka_ma_talent_2_2017/

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 9.3.2017

Zpět na výpis